1.SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje CN euport d.o.o. in kupca.

2. NAROČANJE
Naročila sprejemamo v WICKED INK TATTOO spletni trgovini, po telefonu (01) 5055 687 ali 031 821751, po pošti in e-pošti: info@wickedinktattoo.eu. Pisna naročilnica za podjetja mora vsebovati: naziv podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, davčno številko, matično številko, telefonsko številko. Naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe.

3. POTRDILO O NAROČILU

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja CN euport d.o.o.. Naročniku je po želji na voljo na ogled, kopijo lahko prejme po pošti.

4. CENE

Cene so v EUR in veljajo od 1. 1. 2016 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni DDV. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave je enotna in je vidna v košarici. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih. Dostava je za vsa naročila nad 100,00 EUR brezplačna.

5. NAČINI PLAČILA

Pravne ali fizične osebe lahko plačajo naročeno blago po predračunu ali z gotovino v enkratnem znesku po povzetju ob prevzemu blaga. Možno je plačilo tudi s PayPal in nekaterimi karticami. Več o plačilih si poglejte v zavihku "Načini plačila".

6. DOSTAVA

Vsa naročila oddana do 13. ure vam bomo dostavili s paketno dostavo GLS Slovenije že naslednji delovni dan po prejemu naročila oziroma če je drugače, vas obvestimo na e-naslov ali na telefon.

7. REKLAMACIJE IN VRAČILA

Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah.
Z morebitno reklamacijo se zglasite na poslovni enoti podjetja.
 
8. ODSTOP OD NAROČILA

Od naročila lahko v roku 15 dni odstopite brez navedbe razloga. Če ste blago že prejeli, nas morate v roku 15 dni od prejetja obvestiti s pisnim obvestilom o odstopu od pogodbe, ter v nadaljnih 30 dneh vrniti nepoškodovano ter nerabljeno blago v NESPREMENJENI količini (aparat, navodila, pripadajoči deli, embalaža,...), razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se njegova količina zmanjša, ne da bi bil za to kriv kupec. Priložiti morate kopijo računa. Podjetje CN euport d.o.o. vrne kupnino najkasneje v 30 dneh od datuma prejema sporočila odstopa od pogodbe. Strošek, ki bremeni potrošnika ob odstopu od pogodbe, je strošek vračila blaga, strošek pakiranja in dostave ponudnika, ter strošek bančne transakcije nastale z vračilom kupnine. Kupec izgubi možnost odstopa od naročila zaradi napake stvari, če stvari ne more vrniti ali je ne more vrniti v stanju kakršnem jo je prejel.

NEPREVZEMANJE PAKETOV:

V kolikor paketa ne boste prevzeli, brez pisnega obvestila o odstopu od pogodbe na info@wickedinktattoo.eu, Vam bomo primorani zaračunati stroške pošiljanja in vračila paketa.

9. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje CN euport d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

10. GARANCIJSKI POGOJI

Garancijski list velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom. Pri izdelkih, ki imajo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za posege, ki so posledica uporabe potrošnika!

Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu pooblaščenega servisa, ki je naveden na garancijskem listu. Vse napake, kot posledica napake v materialu ali v montaži oz. tako imenovane ''stvarne napake'', ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

V kolikor želite dodatne informacije v zvezi z pooblaščenimi servisi in garancijo pošljite vprašanje na elektronsko pošto info@wickedinktattoo.eu.

11. DRUGI POGOJI

V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave. Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.